fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

За Фирмата

Продукти с Гарантирано Качество

Продуктите ни са ориентирани към всички!

Фирмата „Тодорови 1988” ООД, гр. Казанлък, се занимава с производство на царевични и пшенични пръчици в продължение на 20 години.

Нашите продукти са ориентирани към всички възрастови групи. Като по-специално внимание сме насочили задоволяване на вкусовите предпочитания и изненади за малките дами и господа. Под марката „Пинокио” може да намерите пшенични и царевични пръчици с ароматен вкус на сол, пица, снаксове с атрактивни и винаги в крак с модата подаръци – изненада. Друг иновативен продукт, който предлага фирмата са пшенични и царевични пръчици в различни интересни и неповторими форми отново с различни ароматни вкусове, задоволяващи изискванията дори и на най-претенциозните ни клиенти.

Фирмата „Тодорови 1988” ООД, гр. Казанлък работи със сертифицирана система по качество НАССР. Ние единствени в страната произвеждаме снаксове подарък, като отделяме хранителния продукт в един пакет и подаръка – изненада в друг, а след това всичко се опакова в един общ пакет. По този начин гарантираме безупречна хигиена на продукта и запазваме вкусовите му качества.

Снакс Пинокио за Момче

За да поддържаме постоянно качеството на своите продукти, използваме висококачествени суровини от утвърдени на пазара доставчици, правим постоянни проучвания за предпочитанията на нашите клиенти.

Стремим се към нови иновационни технологии на производство, за да може да ви изненадаме с нови продукти.

Поради непрестанният ни стремеж да предложим на клиентите си най-доброто ние използваме машини от България, Китай и Южна Америка, за да произведем максимално най-добрия продукт за ВАС!